sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juhannusaatto 2016 Perjantai 24.6.2016
Perjantai n 25 C
Tässä sitä ollaan aloittamassa juhannusta juhannussalon kanssa

Tästä tulikin aivan erilainen juhannus, mutta kaiken kaikkiaan aivan ikimuistoisa. Eipä ollut kiirettä. Paineita oli monenlaisia. Pekka sanoi, ettei kuin sanan eteen tule pilkkua. Pitäisikö jatkossa lähettää oikolukuun Johannalle. Anneli avasi Turusta ostamani vessapaperijutskan. Hän oli aivan poissa ilosta tolaltaan. Hessu hei, tässä lukee että leikin kanssasi kotia vielä tuhat vuotta rakkaudella miehesi ja toisessa että rakkaus on toisen kuiskuttelivat ja hipsuttelua kainalossa. Pysyin kovana ja sanoin, että mitäs niillä pyyhkäistään seuraavaksi. Olin valinnut mahdollisimman pienikokoiset, etteivät tuki vessaa. Yms

Tortstai iltapäivällä ajelimme pyörillä Vätternin hiekkarannalle viettämään juhannusta. Sieltä löytyi yllä oleva juhannussalko jne. Ajateltiin, että täällä on kovat bileet, kun lavalla on neljä mikkiäkin.
Tarjoilua oli kahvia ja ilmaiset kääretortut.


Siinähän sitten syötiin ja odoteltiin bändin mukaantuloa. Tulihan se, mutta koko homma oli ekumeeniseen seurakunnan järjestämä juhannusjuhla. Bändi oli vähän toisenlainen. Mukavahan sitä oli katsella. Perheet olivat koossa ja heillä oli yhdessä hauskaa. Eipä näkynyt örveltäjiä eikä humalaisten riitoja.

2 kommenttia:

  1. Hienoa jos teillä oli onnistunut juhannus kaikista huolimatta. Toivotaan että vauriot rajoittuu vain potkurin ja akseliin joka sekin on paljon,semppiä kaikista huolimatta,Annelille herkkuja.

    VastaaPoista
  2. Hienoa jos teillä oli onnistunut juhannus kaikista huolimatta. Toivotaan että vauriot rajoittuu vain potkurin ja akseliin joka sekin on paljon,semppiä kaikista huolimatta,Annelille herkkuja.

    VastaaPoista