keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Keskiviikko 15.6.2016
Nynäshamn klo 8.30
Puolipilvinen, 16 C, NE 8, 1018 hB
Oxelesund klo 16
38 mpkHyvin nukutun yön jälkeen olimme tyytyväisiä, että jäätiin Nynäshamniin. Lisäksi satama oli viihtyisä, kaupunki vieressä ja henkilökunta tosi ystävällistä.

Lähdimme rantaväyliä kiertäen eteenpäin. Itätuuli nostatti aallokkoa ja parin selän ylityksessä irtosisustus meni uuteen järjestykseen. Pysähdyimme erääseen luonnonsatamaan syömään ja samaan aikaan Olli soitteli Jyväskylän radiosta. Onneksi se tyytyi ruoka-asioissa eiliseen, eikä tarvinnut selittää senhetkistä; makaronia jauhelihakastikkeella.

Ajatus oli sama kuin eilen. Poikkeaisimme vain Oxelesundissa ja jatkaisimmekin Norrköpingiin johtavan "vuonon" yli pari tuntia. Kuitenkin tuuliennuste lupasi huomenaamuksi sopivaa pohjoistuulta, niin päätimme jäädä tänne. Annelille on ollut matkapahoinvointia ja siihen haimme täältä apteekista ropit.

Nyt on enää noin viiden tunnin seilaaminen Memmiin, josta Göta Kanal alkaa. Matkanteko on tähän asti ollut tosi punnertamista. Viidestä kahdeksaan tuntiin päivässä, mutta tarkoitushan on ollutkin päästä nopeasti kanaalille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti