maanantai 13. kesäkuuta 2016

Maanantai 13.6.2016
Furusund 9.30
Aurinkoinen, 18 C, 1020 hB, S 5
Dalarö 17
42 mpk
Pitkiä legejä joka päivä, alkaa puuduttaa. Ei tarvitse illalla sänkyyn käskeä. Tätä jatkuu vielä pari päivää ja sitten pitäisi olla Göta Kanalin suulla. Täytyy jaksaa puristaa, jos se sillä palkitaan.

Mutta ei päivää ilman haaveria, tai itse asiassa eilen ollut mitään. Lähdin nimittäin paikallista aikaa klo 6 pyöräilemään. Menin lossilla salmen yli. En onneksi ehtinyt kovin kauas, kun pyörästä meni ketjut poikki. Olen lohduttanut itseäni, että varmaankin Ruotsista vielä Monarck polkupyörien tekijöiden perillisiä löytyy, jotka osaavat ketjut korjata. Itsehän sitä ennen tehtiin.

Dalarö on pieni, nätti kylä. Talot on kermakakun näköisiä ja jyrkällä rinteellä. Ei löydy vastinetta Suomesta, johon voisi verrata.

                                                    Molemmat onnellisia, kuvattava ja kuvaaja

2 kommenttia:

  1. Tervehdys. Hienoa että matka on alkanut. Tervetuloa tänne keskelle Eurooppaa. Meillä on Ranskan lakot ja tulvat jääneet jo taakse ja nyt olemme Moselia nousemassa ylöspäin(myötävirtaan).
    Meillä on sama reitti ja katsotaan sopiiko aikataulut tapaamiseen jossain. Trawemundessä joudumme korjaamaan mastoa joten meillä menee siellä jonkin aikaa.
    Terveisin Simo ja Minna ja Maria IV

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista