sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Sunnuntai 19.6.2016
Söderköping klo 12
Pilvipouta, 18 C, 1024 hPa, NW 7
Norsholm klo 17,15
Puolipilvinen, 20 C
11,5 mpk ja 12 sulkua


Liputkin on nyt oikein,.
Lennonjohto huomasi edellisen kuvan virheen.

Meni pe-la yhdessä humauksessa Söderköpingissä. Homma alkoi tosi hyvin, kun saatiin mukavat saksalaiset naapurit. Heillä oli kesämökki Ruotsissa ja olivat viettäneet paljon aikaa myös Suomessa.
Osasivat jopa muutamia kohteliaisuuksia suomeksi. Miehistö siinä osin vaihtui, kun vaimo lähti hoitamaan Hampuriin puutarhaa ja pari miestä tuli tilalle. Nämä olivat myös Suomifaneja. Sen verran niiden piti harjoittaa tyhjennysharjoitusta, että seuraava päivä oli aika hiljainen.

Söderköping oli mukava pikku kesäkaupunki, joka selvästi elää kesällä Göta Kanalin avulla ja nukkuu talvet. Vähän kuten Savonlinna tai Hanko. Me viihdyimme siellä, Anneli lenkkeili ja minä pyöräilin. Hyvin pidettyjä puutaloja puutarhoineen ja kapeine kujineen. Mukava niitä oli kiertää.

Sunnuntaina matkaa jatkettiin ja maileja tuli vähän, mutta sulkuja paljon. Ainoa mainittava asia on, että Anneli oli tosilähellä astua käärmeen päälle yhdellä sululla. Ei kylläkään kuulunut kirkumista, mutta käärme pelästyi niin, että tippui sulkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti