torstai 16. kesäkuuta 2016

Torstai 16.6.2016
Oxelesund klo 6.45
Pilvinen, 13 C, NE 4,
Mem klo 11.45.
Matkalla alkoi sadeMem klo 14.45
Sateinen, 14 C, NE 2, 1012 hB
Kolme sulkua
Söderköping klo 16

Päivä yhteensä 35 mpk
Tämä on ollut matkan ensimmäisen osuuden päämaali. Sitä on kärsitty hikeä, kyyneltä ja vähän vertakin ajatellen, että Memmissä ilo alkaa. Siellä sitten juodaan sampanjat lämpimässä auringonpaisteessa. Juotiinhan ne, mutta aamupäivällä alkoi sataa. Mikään ei ole täydellistä. Tosin ne olivat ensimmäiset sadepisarat koko reissun aikana ja huomenna lähdöstä tulee kolme viikkoa.

Ensimmäinen viikko meni melkein kokonaan Hesassa ja täynnä epätoivoa. Toinen viikko Turussa ja jo toiveikas. Kolmas viikko on toteutusta ja pitkiä legejä Turusta Göta Kanaalille.
Fiilis on samoin noussut syvästä ahdingosta iloon siitä, että tänne on selvitty ja kaikki pelaa hyvin. Alun mielialaan on toisaalta vaikuttanut haikeus siitä, että hyviä kavereita ei näe pitkään aikaan. Menettääköhän sitä paikkansa perjantaipalaverissa, ruokaporukoissa, aamupalaverissa tai JVS:ssa.
Siinähän ne minun tärkeimmät jutut on. Tosin näiden lisäksi jäi vielä muutama mukava hallituspaikka. Itselleni yllätys on, että minulla on melkeinpä ikävä näitä kavereita. En mä ennen ollut tällainen.

Sitten vielä tarina oluesta. Kaverini Antti kertoo juttua, että Kepu on ehdottanut uutta välikaljaa. Nimikin on valmis, se on keskusta. Voin nyt sanoa, että siltä se myöskin maistuu, kun täällä olut on 3,5 prosenttista.


2 kommenttia:

  1. Siitä se lähtee, kanavia takana kolme ja edessä enää 55.
    Päijänteen rannallakin on tällä viikolla tapahtunut, Mämminiemeen saatiin uusi laivalaituri... hip hei ja sanohan Annelille terkkuja 😊

    VastaaPoista
  2. Elä Heikki murehdi, kyllä me muistetaan teitä kuminan laituriparlamentissa. En tiedä Oletko kuullut juurikaan uutisia, Isolat ja Eki P möivät veneensä. Vettä tulee täälläkin ja reilusti, jatkuu huomenna,ainakin Nauttimaan nyt Göta kanavan maisemista ja palveluista.

    VastaaPoista