keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Keskiviikko 20.7.2016
Travemunde klo 11
Aurinkoinen, 25 C, 1026 hPa, S 3
Mölln klo 19.10
29 mpk

Laskettiin aamulla masto kannelle. Se on nyt siinä kuin nenä päässä ja keulaprofiili sidottu veneen reunalle kaidetolppiin. Lähdettiin lötköttelemään alaspäin ensin Lyypekkiä kohti ja sitten edelleen kanavalle kohti Elbeä. Tosin Lyypekissä poikettiin syömään välipalat yhdessä vierasvenesatamassa. Tuntui tosi hyvältä olla vihdoinkin näillä kanavilla. Ensivaikutelma oli, että tämäkin kanava on pengerretty ympäristöä hieman ylemmälle, samoin kuin Göta Kanal.
Tällaiseltahan se näytti, halusivat maston nostaa ensin maihin vantein ja muiden sitomista varten
Möllnissä vierasvenelaituri oli paikallisen veneseuran kotisatama. Satamassa on vihreällä lätkällä merkitty paikat, jotka ovat vieraitten käytettävissä. Toisin sanoen sillä paikalla on omistaja, mutta on veneineen muualla. Hinta 12 €. Aivan hyvä systeemi ja rannassa vielä venekerhon pubi. Tosin isäntä, jo vanha mies, merkkasi ostot (kaljat) tukkimiehen kirjanpidolla pöytäkunnittain. Mutta mitäs siitä, keskiolutputeli maksoi 1,30 €.

1 kommentti:

  1. Hei, missä satamassa olette. Me ollaan Marina Balticassa. Huomenna aamulla pitäisi saada uusvanha masto paikalleen. Simo ja Minna Ja Maria IV.

    VastaaPoista