tiistai 13. kesäkuuta 2017

Maanantai 12.6.2017
Rehndsburg klo 13
Kiel Lagoen satama klo 18,45
Pilvinen, 22 C, tuulinen 10 m/S, 22,5 NM

Aamulla mentiin naapurin venefirmaan kyselemään maston nostoa. Sanoi, että se sopii vasta klo 14, koska siinä on iso vene työn alla. No okei, mutta isoa venettä katsoessamme sieltä huudettiin terve terve. Kaveri oli opetellut veneilyn Päijänteellä ja tunsi Kuminan, Hirvisaaren jne. Otti meistä kuvan ja lähetti Lindholmin Harrille Hollolaan. Nopeasti sieltä tuli vastaus, että tuttuja kavereita.

Maston nosto onnistui sitten jo klo 12, kun oli päästy näinkin hyviksi tutuiksi. Matkaan Kielin kanavalle klo 13 ja parin tunnin odottelun jälkeen pääsimme Kielin kanavan suluista merelle. Ajelimme muutaman mailin päässä olevaan tosi hienoon ja isoon Lagoen satamaan. Kävimme syömässä pitsan puolikkaat ja painoimme pehkuihin. Seuraava päivä tiistai näyttäisi olevan kovasti tuulinen, niin päätimme viettää vapaapäivän purjeita ja venettä fiksaillen.

Tiistai 13.6.2017
Kiel Lagosin satama
Teimme edellämainittuja hommia ja kävin täyttämässä kaasupullon. Se onkin täällä aikamoinen ongelma erilaisten suukappaleiden vuoksi. Viimein yksi kaveri otti meidät tosissaan ja etsi liikkeen, jossa pullo voidaan täyttää. Kaasu ei ollut aivan lopussa, mutta hermoilin mahdollisen puuttuvan aamukahvin vuoksi. Sen verran olen äitini poika, ettei päivää aloiteta ilman aamukahvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti