torstai 22. kesäkuuta 2017

Tällainen komeus oli vastassa Nynäshamnissa
Torstai 22.6.2017
Fyrudden klo 6.45
Nynäshamn klo 16
Tasan 60 NM
Harsopilveä, iltapäivällä jopa aurinkoa, 22 C, NW 1-3 m/s


Meillä on ollut säiden suhteen tällä viikolla hyvä tuuri. Koko ajan päivän korkein on liikkunut hellerajalla ja tuuli on ollut sopivaa ja sopivasta suunnasta. Tänään oli ehkä viilein ilma. Tosin ilma oli lähes tuuleton ja moottoripurjehtijan siirtoajolle ihanteellinen. Ei siis purjehtijan ilma.

Meillä on nyt takana isot siirtymisajot ja kun siihen lisätään vielä huominen matka kuuluisaan Sandhamnin kuninkaalliseen satamaan, niin matkaa on taitettu n 720 NM eli lähes 1400 km. Lepopäivät kun putsataan pois, niin ajopäiviä on 15 eli keskimäärin 48 mailia päivässä. Se tietää tunteina yhteensä 120 tunnin ajoa, eli keskimäärin n 8 tunnin rupeamaa.

Päivästä toiseen edellämainittu on aika puuduttavaa. Päivän ohjelma meillä on karkeasti seuraava. Ylös klo 6, onneksi molemmilla sama rytmi, aamutoimet ja aamupala rauhallisesti. Matkaan n klo 8, joskus aikaisemmin ja joskus myöhemmin. Eli iltapäivän vaihtuessa iltaan tulemme perille. Jos matkalla ei ole ruokailtu, niin sitten on sen vuoro. Illalla vähän tutustutaan paikkaan, Rape fixaa paikkoja ja minä kirjoittelen blogia. Siinähän se päivä on mennyt ja seuraavana päivänä sama juttu. Huomenna on juhannusaatto ja tästä eteenpäin edetään rauhallisemmin.

Tällainen kaupunki on Nynäshamn, josta meillä oli viime vuodelta hyvät muistot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti