perjantai 21. heinäkuuta 2017

Torstai 20.7.2017
Dragesviken klo 10.45
Espoon Haukilahti klo 14
Puolipilvinen, 16 C, 1-3 m/s
20 NM


Seilattiin mukavassa kelissä keulapurje auki kohti Helsinkiä. Tarkoitus oli mennä Suomenlinnan vierassatamaan. Espoon kohdalla kuitenkin Hesan ylle nousi niin synkkä saderintama, että käännyttiin Espoon Haukilahteen. Paikkaan, jossa kävimme kahvilla 4.6. juuri ennen reissua. Westendin kupeessa ja tähän mennessä halvin Suomessa, terassille jopa viisi metriä, että ok.

Olin jo aikaisemmin seurannut moottorin laturin toimintaa ja matkalla se lopetti lataamisen. No tiedänhän minä nämä vanhat vehkeet, ei niitä tahdo saada tarvittaessa pelaamaan. Ei kuitenkaan hätiä mitiä, aurinkopaneeli työnsi virtaa siten, että akun jännite näytti koko ajan täyttä.

Haukilahdessa sain järjestymään sunnuntaille kuljetuksen Padasjoelle Päijänteelle. Toinen järjestely koski laturia. Soitin serkullani Jormalle, joka on aikamoinen ekspertti tämmöisessä asioissa ja asuu täällä lähellä. Hän lupasi tulla seuraavana aamuna pistämään asian kondikseen.

Ettäs tällälailla ja sieltähän se Averinin ahteri pyllistää.
Siispä ei huolta ja lenkkeilimme katsomaan Westendin kiinteistöjä. Valitettavasti porteissa eikä postilaatikoissa ollut nimiä, jotta olisi voinut tuttuja tervehtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti